• Çeviri: Fribourg Kültürel Haklar Bildirgesi

Fribourg Kültürel Haklar Bildirgesi (Fribourg Declaration on Cultural Rights, 2007), “Fribourg Grubu” olarak bilinen uluslararası bir uzmanlar grubunun 20 yıllık çalışmasının sonucudur. Bildirge, Çeşitlilik ve Kültürel Haklar Gözlemevi (Observatory of Diversity and Cultural Rights, Fribourg University) tarafından Uluslararası Frankofoni Örgütü (Organisation internationale de la Francophonie) ve UNESCO ile birlikte sunulmuştur.

• 13 Nis, 2023

• GENÇ ARAŞTIRMACILAR KONFERANSI KİTABIMIZ ÇIKTI!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü desteğiyle İstanbul Bilgi Üniversitesi Kültür Politikaları ve Kültürel Diplomasi UNESCO Kürsüsü olarak 21-22 Ağustos 2020 tarihlerinde çevrimiçi gerçekleştirdiğimiz Kültür Politikası ve Kültürel Diplomasi Genç Araştırmacılar Konferansı’nın kitabı Hiperyayın tarafından hazırlanarak çevrimiçi yayınlandı.

• 15 Mar, 2022