• Bağımsız Müzik Günleri 13 Kasım Pazar Müze Gazhane'de!

2021 yılında Türkiye’deki bağımsız müzik yapımcılarını aynı çatı altında buluşturma gayesiyle kurulan Bağımsız Müzik Yapımcıları Derneği (BMYD), İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden Kültür AŞ ve MERLIN partnerliği ile ilk Bağımsız Müzik Günleri'ni gerçekleştiriyor.

• IPCC 2019 Disiplinlerarası Doktora İletişim Konferansı 20 Mayıs'ta santralistanbul'da!

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Lisansüstü Programlar Enstitüsü, İletişim Bilimleri Doktora Programı kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenecek Disiplinlerarası Doktora İletişim Konferansı, 20 Mayıs 2019’da İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde İletişim Fakültesi’nin desteğiyle gerçekleştirilecektir. Katılım ücretsizdir. Konferans, İstanbul dışından gelen katılımcılar için yol ve konaklama hizmeti sağlamamaktadır.

• 16 May, 2019

• İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Festivali Project’05 başlıyor!

İstanbul Bilgi Üniversitesi  İletişim Fakültesi Festivali  Project’05,  bu sene “Anonim” teması ile yola çıkıyor.  “ANONİM:  5N1A”  başlıklı sergi, İletişim Fakültesi bölümlerinden; Görsel  İletişim Tasarımı, Reklamcılık, Sinema ve Televizyon,  Dijital Oyun Tasarımı,  Sanat ve Kültür Yönetimi, Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans Sanatları,  Medya ve İletişim, Televizyon Haberciliği ve Programcılığı, Halkla İlişkiler ve İletişim Tasarımı Yönetimi öğrencilerinin yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmaları ve projeleri bir araya getiriyor.

• 09 May, 2019

• İstanbul Bilgi Üniversitesi Çağdaş Gösteri Sanatları Festivali “festival408” başlıyor!

BU YIL TEMA “ÇOK NORMAL”

BİLGİ İletişim Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Programı ve Sahne Sanatları Alanı öğrencileri tarafından düzenlenen çağdaş gösteri sanatları festivali “festival408”, 15 Nisan’da başlıyor. 8.’si düzenlenen festivalin bu yılki teması ise “çok normal!” Oyun ve dans performansları, sahne sanatları atölyeleri, film gösterimleri ve söyleşilerle birbirinden renkli görüntülere sahne olacak festival408, 19 Nisan’a kadar sürecek.

• 12 Nis, 2019