KPY

“Kültürel ve Yaratıcı Endüstrileri Geliştirmek: AB İçinde Ekonomik ve Sosyal Katkılarını Maksimuma Çıkarmak” 27 Mart’ta Brüksel’de Gerçekleşiyor

Şubat '18

Avrupa, Asya’dan sonra dünyanın ikinci en büyük Kültürel ve Yaratıcı Endüstriler pazarını oluşturuyor. Son birkaç yıl boyunca, Avrupa Birliği, Kültürel ve Yaratıcı Endüstrileri desteklemek ve geliştirmek için birtakım inisiyatifler başlattı. Bu inisiyatif ve teşvikin bir parçası olarak, 27 Mart 2018’de Brüksel Thon Hotel’de, Kamu Politikası Değişimi tarafından düzenlenen bir etkinlik gerçekleştirilecek. Bu etkinliğin temsilcileri, Kültürel ve Yaratıcı Endüstriler içinde farklı fonlama olanakları ve dayanışma ağları bulma, Kültürel ve Yaratıcı Endüstrilerdeki yenilikleri kullanarak farklı eğitim alanlarındaki parçalanmayı ortadan kaldırma yöntemlerini analiz etme ve endüstri profesyonellerinden ilk elden eğitici bilgiler alma olanağını elde edecekler. Etkinliğin henüz duyurulmuş olan ana konuşmacıları ART BASICS for CHILDREN Sanat Eş Koordinatörü Gerhard Jäger ve EUROCITIES Politikalar Baş Danışmanı Julie Hervé’den oluşuyor.

Etkinlik programı, kaydı ve Kültürel ve Yaratıcı Endüstriler hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

https://www.publicpolicyexchange.co.uk/events/IC27-PPE2