KPY Konferansı - Prof. Sultan Barakat (25 Nisan 2018) - Kültür Mirası ve Savaş Sonrası İyileştirme

25 Nis, 2018

Kültür Politikaları ve Yönetimi Konferansları-9: Kültür Mirası ve Savaş Sonrası İyileştirme

Kültür Politikaları ve Yönetimi Araştırma Merkezi (KPY) tarafından her sene düzenlenen KPY Konferansları serisinin bu yılki dokuzuncu ayağında, Doha Institute, Centre for Conflict and Humanitarian Studies Kurucu Direktörü Profesör Dr. Sultan Barakat konuğumuz olacak. Profesör Barakat son yıllarda silahlı çatışmalar nedeni ile dünyanın farklı coğrafyalarında tahrip olmuş kültür mirasının korunması ve iyileştirilmesi sürecindeki yeni dinamikler konusunda fikir ve çalışmalarını bizlerle paylaşacak.

Konuşmacı: Prof. Dr. Sultan Barakat (Doha Institute Center for Conflict and Humanitarian Studies, Kurucu Direktör)

KPY Konferansları  İstanbul Bilgi Üniversitesi Kültür Politikaları ve Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenmektedir.

Konferans dili İngilizcedir.

Tarih: 25 Nisan 2018, Çarsamba