İstanbul Bilgi Üniversitesi Çağdaş Gösteri Sanatları Festivali “festival408” başlıyor!

12 Nis, 2019

BU YIL TEMA “ÇOK NORMAL”

BİLGİ İletişim Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Programı ve Sahne Sanatları Alanı öğrencileri tarafından düzenlenen çağdaş gösteri sanatları festivali “festival408”, 15 Nisan’da başlıyor. 8.’si düzenlenen festivalin bu yılki teması ise “çok normal!” Oyun ve dans performansları, sahne sanatları atölyeleri, film gösterimleri ve söyleşilerle birbirinden renkli görüntülere sahne olacak festival408, 19 Nisan’a kadar sürecek.

Koreografiden prodüksiyona, oyun yazımından tanıtım ve pazarlamaya, her aşaması öğrenciler tarafından tasarlanan ve üretilen festivalin omurgasını performanslar oluşturacak. Bu sene festival408’de Buğra Can Şahin “Benimsin”, Buse Çetin “Bugün Yine Kendim Olamadım”, Burçin Aydınay “Kim Bilir Ne Yaptı?”, Doğanalp Dulkadir “Ya Sonra Yoksa”, Eren Durşen “Geçen Gün Oradaydım”, Hakan Onat “Kimse”, Meryem Dilara Şengül “Hatırlıyorum”, Su Lara Aslan “200 Derecede 25 Dakika”, Yusuf Burak Kurtoğlu “Hiçbir Şey" adlı performanslarını sergileyecek.

Sahne sanatlarına ilgi duyanların birbirinden farklı eğitimler alabileceği ve sanatçılar tarafından düzenlenecek olan soundpainting, hareket ve dans atölyeleri ise sınırlı sayıda katılıma açık olacak.

Atölye başvuruları fest408@gmail.com mail adresi üzerinden yapılabilir.

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi, santralistanbul Kampüsü
Tarih: 15-19 Nisan 2019