Arkeoloji Bilgisinin Toplumla Buluşması: İstanbul Sahasından Örnekler” Avrupa Arkeoloji Günleri 2022

17 Haz, 2022

“Arkeoloji Bilgisinin Toplumla Buluşması: İstanbul Sahasından Örnekler”

İstanbul Bilgi Üniversitesi Kültür Politikaları  ve Yönetimi Araştırma Merkezi (KPY), Bizim Avrupa/ Europa Nostra Derneği ve Arkeologlar Derneği İstanbul Şubesi işbirliğiyle Avrupa Arkeoloji Günleri kapsamında “Arkeoloji Bilgisinin Toplumla Buluşması: İstanbul Sahasından Örnekler” başlıklı bir paneller dizisi düzenliyor.

İstanbul’da halihazırda devam etmekte olan arkeoloji projelerinde araştırmadan sergilemeye farklı safhalarında rol alan kurumların arkeoloji çalışmalarının tüm safhalarını toplum ile buluşturma yaklaşımlarını ele alacak olan etkinlik 17 Haziran 2022 Cuma günü 13:00-17:00 saatleri arasında santralistanbul kampüsünde gerçekleşecektir.

“Arkeoloji Bilgisinin Toplumla Buluşması: İstanbul Sahasından Örnekler”

Tarih: 17 Haziran 2022 Cuma, 13:00-17:00

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü, E1-301

Program