Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye’de İletişim Konferansı

Tarih: 14-15 Aralık 2023

Yer: santralistanbul Kampüsü E-4 112 Alt Lab

Cumhuriyetin 100. Yılını geride bırakırken İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi bu tarihsel dönemecin ve birikimin iletişim cenahından bir değerlendirmesini yapmak için “Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye’de iletişim” başlıklı konferansı düzenliyor. İletişimi insani ilişkilerin en muazzamı ve bir yaşam sanatı olarak ele alan Dewey’in izini takip ederek Türkiye’de iletişimin farklı alan ve türlerinin bir değerlendirmesini sunmayı hedefliyor. 14-15 Aralık tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü'nde gerçekleşecek olan konferans Görsel İletişim ve Tasarım, Halkla İlişkiler, Kültür Politikaları, Medya: Gelenekselden dijitale, Oyun: Gelenekselden dijitale, Reklam ve Reklamcılık, Sahne Sanatları, Sinema, Televizyon ve Radyo başlıkları altında dokuz oturumdan oluşacak.

Konferans Düzenleme Kurulu

Ayça Çiftçi, Barika Göncü, Başak Uçanok Tan, Burak Özçetin, Burcu Halaçoğlu, Ebru Thwaites Diken, Erkan Saka, İpek Tan Çelebi, Nazan Haydari Pakkan, Nuri Kara, Serhan Ada, Volkan Çetin

Moderatörler

Ayça Çiftçi, Barika Göncü, Burcu Halaçoğlu, Erkan Saka, İpek Tan Çelebi, Nazan Haydari Pakkan, Nuri Kara, Serhan Ada, Volkan Çetin